Klubbens historie

Hvem er PG-Fyn?

Vi er en klub som kom til verden 14.feb 2013 da tidligere Fyns paraglider klub og Paranaut valgte at fusionere.Vi er således den eneste paraglider klub på fyn.

Vi er en blandet skare af unge og gamle,kvinder og mænd der alle deler glæden ved at flyve.Om det er ved opdriften på skrænter,termik vi finder efter et optræk på fyns optræksbane eller om vi rejser syd på til bjergene så er det glæden ved at kunne flyve frit og næsten hen hvor man vil..

Vi er en social klub,i vinterhalvåret mødes vi fra tid til anden for at tale om sporten,og om sommeren summer der af aktivitet,vi flyver selvsagt mest på fyn men tager også gerne turen til Vestkysten, Djursland Sønderjylland,ja der hvor der måtte være god flyvning en pågældende dag.

På fyn nyder vi ofte at flyve på vores skrænter,det kræver der er pålandsvind samt at vindstyrken er inden for en magen hvor det både kan lade sig gøre at flyve samt at det også er sikkert.
På fyn flyves der bla ved Røjle klint , Fynshoved , Sønderby sv (ved Assens) Knolden ved Faaborg og flere andre steder.

Vi håber at du har nydt turen her på sitet og muligvis har fået lyst til at prøve at flyve eller blot lyst til at komme ud og få en snak.