Om PG-Fyn

Skrevet af Martin Krogager. Sendt til Offentlige Sider

Vigtigt:

Vi er ikke en virksomhed, men en forening (klub) som de fleste andre sportsforeninger /klubber så som fodbold, håndbold, badminton, osv.

Derfor ”sælger” vi ikke paraglider certifikater. Men vi tilbyder at man kan melde sig ind i klubben og gennem de frivillige instruktører lære at flyve og med tiden får udstedt et certifikat på ens færdigheder.

Hovedaktiviteten er optræk og termik flyvning. Det er det som vores instruktører brænder for, og det er sådan vi lærer dig at flyve.
Men vi er også en forening med alm. samvær og sociale aktiviteter.

Klubben har sin egen optræksbane i Heden på Midtfyn. Og det er her hovedparten af vores aktiviteter foregår.

Du er velkommen til at kikke ind - men vores hovedaktivitet er flyvning. Og planen er altid at få så mange af piloterne i luften som muligt. Så uden en aftale er vi sikkert på vej ud og flyve - eller allerede væk.

VIGTIGT: Færdsel på banen

Vi kan være i gang med optræk når du ankommer. Derfor er det vigtigt at du ikke tager turen ned over banen uden aftale.
Linen er ca. 4mm. tyk og lavet af nylon. Under optræk bevæger den sig med ca. 40km/t og giver alvorlige brandmærker vis man rører den.
Eller parkere man måske sin bil et forkert sted, kan linen komme i klemme og bringe piloten i fare.

Så send en mail først - så vi ved der kommer gæster.

TAK