Endnu en dejlig, hyggelig og flyverig dag på Sønderby 2. maj

Skrevet af Anja Svenstrup til .

Så skulle der alligevel ende med at vise sig en mulighed for at også Sønderby kunne virke i dag. Det var dog til at starte med ikke nogen helt nem situation som os fremmødte stod over for. Vinden lagde nemlig ud med at være noget skæv fra nord. Og så stod man jo selvfølgelig der og tænkte: Er græsset mon grønnere over hos naboen?. Endvidere var PJ. også kørt derover, og havde derefter meldt at vindretningen nok kunne passe der. Så vi andre besluttede os for at prøve lykken, også at køre mod Helnæs. Det skulle vi så ikke have gjort :-D. Vinden, da vi ankom var nemlig drejet for meget til den sydlige side igen. Og så var det jo kun skolebakkeflyvning krydret med elhegn som der kunne praktiseres:-/- Så hele banden røg tilbage til Sønderby igen, og så havde vinden heldigvis rettet ind i mellemtiden. Den var dog stadig lidt nordlig og fattig på vindstyrke, så tre af os besluttede at prøve lykken med at starte ud med lidt grydeflyv med start fra toppen. Og det var da også meget tæt på at BW og undertegnende kunne komme i luften. Men et turbulent vindfeltforløb på toppen nåede desværre at komme os i forkøbet. og i mellemtiden var Jan og Nick så lettet fra det lave stykke. Men det er jo det der er så charmerende ved Sønderby. Your never know when the wind comes up or down. You just have to make a decision :-D. MK havde dog den erfaring der skulle til for at han til sidst kunne lykkedes med få startet ud fra den nu turbulente top. BW og undertegnede vandrede nedad igen for noget GH, og for hendes vedkommende et forsøg på i stedet at starte fra det lave stykke. 

Og her har undertegnede så stadig lidt at arbejde med, når vi nu har at gøre med den generelle vindstyrke som vi endte med at have det meste af dagen. Men stadig en virkelig fin sønderbydag, med hygge til alle og flyv til de fleste :-)

 

Sorry Bjørn, fik ikk taget billed da du havde skærmen oppe, som du jo ellers bare havde en virkelig stor del af tiden, og endda også imens vinden var til den gode side. Godt gået ;-)