Venølejr uge 29

Skrevet af Anja Svenstrup til .

 

Husk at der igen, traditionen tro bliver afholdt en Venølejr i uge 29 på Venøborg, nær Struer.

I forbindelse hermed er vi nogle stykker herfra i Pg Fyn der har sat denne uge af til flyvning. Vi holder os dermed klar til deltagelse i denne lejr, hvis vejret tillader det, dvs. selvfølgelig flyvevejr, men at det som absolut minimum holder tørt og solrigt.

I dette tilfælde har vi vores base deroppe og så kører man. evt. rundt efter flyvning til de omkringliggende skrænter, hvis det ikke altid lige er på Venø-skrænterne at der kan flyves.

Er du elev i Pg Fyn og gerne vil deltage i dette arrangement, da kontakt instruktør Peter Jørgensen for at lave en skolingsaftale. Han står til rådighed som instruktør i denne uge.

 Praktisk info:

Adresse: Nørskovvej 7, 7600 Struer

Lejren varer fra Lørdag d. 11. Juli kl. 15 til Lørdag d. 18. Juli kl. 10. Alle er velkomne: Koner/Mænd, Kærester, børn, hunde mm..

Prisen er kr. 300,- for flyvende og kr. 150,- for ikke flyvende. Børn under 15 år er gratis. Prisen er den samme uanset om man vælger at deltage hele ugen, eller om man kommer et par dage.

I løbet af ugen vil der også blive afholdt generalforsamling, Og en festmiddag:( Den i sig selv er helt klart værd at køre efter ;-))

 

+vigtig Praktisk info: (Lånt fra ”Vinger Over Venø” Fb-klubhåndbog)

Info fra Facebook:

"Vinger Over Venø" er en klub og har en gruppe på facebook som man også kan blive medlem af. Her kan man finde oplysninger om årets lejr mm.(bl.a nedenstående:) Det er også her at man kan finde mange af de andre "VOV" medlemmer.

Campering:

På området Venøborg er der mulighed for at campere for dem der har medbragt telt, campingvogn eller lignende. Der er ikke strøm på campingpladsen, men der er begrænset mulighed for at trække strøm fra huset.

Elever:

Alle elever skal have egen instruktør med eller have en konkret aftale med en anden instruktør.

Familierum: 

På Venøborg findes 3 familierum man kan benytte sig af. Pensionister samt familier med børn har dog fortrinsret, så hvis man er flyttet ind i et af disse rum, må man flytte til et andet sted såfremt pensionister eller en familie med børn ønsker at benytte rummet. 

Festmiddag:

Torsdag aften afholdes der en festmiddag. Betaling for denne sker til kasseren. Prisen offentligøres i løbet af ugen, men ligger som regel på 100 kr. pr næse for mad og drikke.

Flåter/tæger:

Der kan være mange flåter/tæger på Venø-Især på selve skrænten. De hopper på både mennesker og dyr, og man bør derfor være opmærksom på at tjekke for dette.

Færgen:

Færgen sejler hver halve time fra tidlig morgen til sen aften. Se færgetider på www.venoefaergefart.dk

Generalforsamling:

Vinger over Venø afholder generalforsamling i løbet af uge 29. Præcis dato og tidpunkt bliver meldt ud på facebook, samt døren til fællesrummet når tiden nærmer sig.

Hunde:

Det er tilladt at medbringe hunde på Venølejren.

Indkøb:

Der er mange begrænsede indkøbsmuligheder på Venø. Havnekiosken har et lille udvalg af diverse varer såsom kaffe, tandbørster, slik, Chips, is, sandwich, osv. Nærmeste supermarked ligger i Struer.   

Indskrivning:

Det er vigtigt at ALLE sørger for at blive indskrevet ved ankomsten til Venøborg. Det sker ved henvendelse til kasseren (pt. Hyben Dige). Her bliver man noteret med navn, adresse, mailadresse, DHPU-nummer, og fødselsdato.

Klokken:

Ca. 10 minutter inden morgenbriefing bliver den annonceret via megafon.

Kontonummer:

VOVs kontonummer er: reg. nr. 2570 konto:6884 571 268

Der er mulighed for at indbetale årets kontingent via netbank til denne konto INDEN årets lejr. Der vil selvfølgelig også være mulighed for at betale kontant til kasseren i løbet af ugen. 

Køkken:

Venøborgs køkken er tilgængeligt for alle ugen igennem. Vær dog opmærksom på at der kan være trængsel lige omkring måltiderne.

Morgenbriefing:

Der er briefing for alle hver morgen kl. 9. Her videregives diverse praktiske oplysninger og dagens aktiviteter og vejr gennemgåes.

Nattero:

På Venølejren skule der gerne være plads til alle. Både dem der gerne vil tidligt op og flyve og dem der gerne vil hygge det meste af natten. Vi er selvfølgelig enige om at man tager hensyn til hinanden og især dem, der fester udendørs skal tænke over at et telt ikke virker ret lydisolerende. 

Rengøring:

Alle deltagere på Venølejren deltager i den daglige rengøring. På morgenbriefingen aftales det hvem der sørger for rengøringen den pågældende dag. Dette gøres som regel klubvis. Den daglige rengøring omfatter rengøring af badeværelser, fejning, og vask af gulve osv. Lørdag inden hjemrejse skal skraldespande være tømt og alt skal være rydeligt og pænt. Desuden skal gulvene fejes. Den øvrige rengøring tager rengøringspersonalet sig af. 

Sovesal:

Der er to sovesale på Venøborg med ca. 50 pladser i hver. Her er der mulighed for at overnatte, for dem der ikke ønsker at overnatte udendørs. 

Vedtægter:

Klubbens vedtægter ligger under "debat" på klubbens side på facebook: Vinger Over Venø

Økonomi:

VOVs økonomi styres af bestyrelsen. Det er formålet at VOV skal kunne løbe rundt i sig selv og at indtægter skal svare til udgifter. 

Desuden for VOV 3-3-15-tilskud via DHPU (pt. 7000 kr.)