PG Fyn på Vej og Venølejr 2015

Skrevet af Anja Svenstrup til .

I forbindelse med dette års Venølejr 2015 var vi tre fra PG Fyn der lagde ud med først at rette kurs mod vestkysten og flyve. Vi var klar til at drage afsted Mandag formiddag og endte med at flyve på Bovbjerg den dag. Det endte også med at blive en virkelig super flyvedag, hvor der kunne flyves til man ikke gad mere :-) Flyvende/deltagende den dag fra PG Fyn var Martin med Bettina, Peter og hende selv. Da vi blev mætte på flyv og sultne på grillmad kørte vi dermed videre mod Toftum Bjerge, hvor der viste sig at være mulighed for at overnatte i et Camillas sommerhuse. Her blev der hygget med god mad, rødvin og snak. 

Tirsdag skulle prognosen love mere vind end dagen før + jo mere nordpå man kom, så efter morgenkaffen valgte vi fortsat at kredse rundt nede omkring vestkysten for at se om der igen var noget flyv at hente. Det viste sig dog desværre at den friske vind allerede var nået ned til os også. Så det blev i stedet til en hyggelig og dog stadig sol-sommerlig vestkystdag på Vedersø klit. Her var til gengæld rigtig lækre badeforhold, hvilket undertegnede i hvert fald kunne skrive under på :-D

Senere skulle Martin og Bettina videre til Aalborg for at se på Kat. Peter J og undert. valgte først at se på sandskulpturfestivalen i Søndervig og derefter køre videre på Venølejr. Vi ville jo trods hmmm-flyveprognoserne jo stadig mødes med og hilse på vores gode venner deroppe :-) Og selvom PGerne ikke rigtigt fik fløjet mere resten af den uge blev det stadig til nogle hyggelige og afslappende feriedage deroppe. Vi havde solen med os, og når man så tog om på Østsiden af Øen, hvor man var mere i læ, kunne man rigtig få mulighed for at nyde sin ferie og koble fra -Ahhhh ;-)

Og ja torsdag aften blev successen med festmiddagen jo selvfølgelig gentaget. Her manglede endnu engang ikke noget, og der var fest og glade timer hele aftenen og natten. Bjørn W var også dukket op selv-samme dag. Han virkede også til at være godt tilfreds trods det korte ophold. Næste dag pakkede vi nemlig og drog mod Fyn igen.

Alt i alt en ganske nydelig ferieuge i dejlige omgivelser. Men lidt flere flyvedage havde selvfølgelig heller ikke været dårligt ;-D

Billedegalleri fra ugen følger