Fin PG-flyv og ren råhygge på årets klubtur uge 30

Skrevet af Anja Svenstrup til .

Deltagende på årets klubtur 2016 var: Sunny S, Henning S, Peter J, Martin K, Arnold A, Bo R, undertegnede m Ulrik og søn :-)

Det blev en rigtig vellykket klubtur, hvor der blev mulighed for PG-flyv i en ret stor del af "sommerhus-udlejningsugen" (fra lør. d. 23-07-30-07). I størstedelen af ugen var der faktisk både mulighed for flyv på Toftum (lør/søn) og hele vestkysten (det meste af ugen) generelt. Dog blev der for de fleste af de fremmødtes vedkommende mest fløjet om tirsdagen og torsdagen. Og man skulle da også vente på det indimellem. Ja "Parawaiting" er jo som bekendt også en stor, charmerende del af pakken. Det kan man ligeså godt vænne sig til :-)

Men ikke desto mindre så endte det i hvert fald også med at der kom en masse elevvejr og en skræntdebut ud af turen. Endnu en gang tillykke til Henning Søgaard :-)

Tirsdag blev der mest fløjet lækker aftensflyvning på Vedersø Klit

Torsdag blev der fløjet hele dagen på Bovbjerg og derefter på Krigvig

Jeg har ikke så mange flyvebilleder i ærmet i denne omgang, så hvis andre lægger inde med nogle gode billeder fra Hennings, Arnolds og Bo`s flyvninger så kom endelig med dem. For jeg ved nemlig at de fik fløjet r...ud af bukserne, hvilket gav dem en del nyttige timer til logbogen :-)

Ulrik og Sunny havde dog lidt : Tak for dem :-): (se mine og resten i billedgalleriet)